adå!

CHILL


NOLL

Röda Rosornas Revolution.


Vad Betyder egentligen dettA?





ARROWLAKE, That's Me.

Det där med ensamhet

Ensamhet kan vara okej. Faktiskt. Det hör liksom till i livet. Att vara omgiven av människor man tycker om är bland det bästa som finns, men ibland måste man få spendera tid med sig själv, tänka i lugn och ro. Det är så man utvecklas. Även om det ibland är jobbigt att vara själv. För det är så det är. Du kan vara själv, men du är sällan helt ensam. Jag lovar.

Förutom här på bloggen, här måste jag säga att jag är lite ensam, för de andra två verkar inte vara kompetenta nog att skriva ett inlägg! Jag ska banka lite vett i dem imorgon.

Några bilder från gårdagen blir det såklart också

 



Yesboxx

Och nu blir det vild fest...! Spännande va?

Klassiskt

Så har ännu en dag nästan nått sitt slut. Eller det är väl några timmar kvar så det är väl lika bra att göra det bästa av dem! Själv spenderar jag dem med barnpassning, som om det hade behövts en dag med 8 timmars skola och sen direkt 2,5 timmars jobb. Men jag ska inte klaga, pengar klirrar alltid fint, you know!

Snart är det dessutom helg, en helg som verkar bjuda på vilda fester, och det tackar man ju aldrig nej till. I alla fall inte om man är en Variabel. Ikväll blir det dock en lugn kväll, trots att man kanske egentligen hade andra planer. Ska ju passa ungarna någon timme till och sen blir det sängen tidigt då man ju måste vara utvilad imorgon!

Vad Lionqueen och Arrowlake håller på med är jag inte riktigt säker på, jag tycker de borde ta sig i kragen, bloggen blir ju knappast komplett utan dem!

Nu kom syrran min nerspringande i Mozartperuk, konsert på G verkar det som! Detta kan bli intressant!




Fullt ös

Nu har vi alla haft en lång, välförtjänt semester, och det är dags att komma tillbaka på banan!
Sommaren innehöll väldigt (lite för?) mycket av det goda, och att komma tillbaka till rutinerna har väl inte varit det lättaste. Sista delen av sommarlovet bestod av Emmaboda, Norrland och diverse hemmafester för min del, och det var inte att leka med!

Nu har vi alla tre börjat tvåan och det är med blandade känslor som vi fått reda på att vi inte längre har Otto i matte, endast i idrott. Det är också en av anledningarna till att bloggen har legat lite på is, Otto var ju faktiskt anledningen till att vi började blogga och det kändes konstigt att fortsätta utan hans närvaro i våra själar. Men, nu tänkte jag att vi måste vara självständiga nog att kunna fortsätta utan honom, så nu är det bara för oss att ge allt och lite till!

Idag har vi alla tre d-dag, vi är alltså lediga. Själv spenderar jag den genom att ligga i min säng, vara sjuk och kolla på dålig teve. Men måste ge allt för att bli frisk, har nämligen filmning imorgon! Yesbox, ni hörde rätt, er alldeles egna Variabel har fått huvudrollen i en kortfilm, väldigt spännande. Så nu blir det te och huvudvärkstabletter för hela slanten!

Några bilder som speglar sommaren






RSS 2.0