Magiska natt

Fina visdomsord det där.

Kom nyss på att man inte borde se nyheterna. Har inte varit så här depp på länge. Vad händer med världen egentligen? Vart är vi påväg? Har vi över huvudtaget någon framtid?

Med de orden önskar jag en trevlig natt fylld av magi.

Imorgon tänkte jag släppa en bild på Ingrid-tha-girl, så håll ögon, öron och allt annat öppna!

Over The Top and Out!
/Variabeln

Veckanz paradoX

Hur kan en fågel utan vingar förneka romansens ädla frukt, när denne är den mest kyske och gudsfruktiga av oss alla?

Over The Top and Out

/Arrowlake Tha G

Happ som hipp

Så har ännu en dag gått! Verkar på mina kollegor som om de har haft en okej dag? Det där med Ingrid är ju en historia i sig, den tjejen blir man inte riktigt klok på. Och var gäller Lionqueen så hoppas jag verkligen att hon har kryat på sig så pass att hon kommer till skolan imorgon? Själv kommer jag nämligen faktiskt att infinna mig på första lektionen, resten får utebli då jag har teater. Men jag hoppas på ett kärt återförenande med mina små ankungar imorgon!

Hur är livet då? kan man ju fråga sig. Jovars, vem är jag att klaga? Teatern gick över förväntan idag på den nya scenen. Publiken var skojig nog att skrika; "jävla emo" i ett av de mest seriösa ögonblicken, men vad är väl en pjäs utan ett äkta kommentatorspår till? Det är ungefär som att fråga sig: vad är livet utan fiskedammar? INGENTING!

Sen blidde det dejt med Mysteri-Boy och hans polare Maximus och efter det jobb. Ack, vilket hektiskt liv man lever. Men inte klagar jag för det. Livet är till för att levas. Vad skulle man annars ha det till?

Snart är det sommar, kan ni tänka er? Första dagen av sjätte månaden imorgon, helt sjukt! Vem hade kunnat tro att sommaren faktiskt skulle hitta hit? Om två veckor befinner jag mig i Grekernas Land för att rapportera till er om läget där. Kaoskaos dagarna i ända, men sol och bad och glass i litervis också så det förväntas bli fantastiskt.
En sak är säker. Sommaren 2010 kommer bli FEST :D.


Colombianen och Herr Mannen. Sommar Sommar Sommar!


Over The Top and Out!
/Variabeln

Kul? Gott?

Idag ville mattanterna ha lite spänning i vardagen. "Nu får det vara nog!" tänkte de kanske?  Extremt bra humor slog hur som helst till och köttet försvann ur köttgrytan!

Over The Top and Out!
/ Lionqueen

Tillsammans är man mindre ensam

Man kan tänka att vi tre skulle återförenas idag då vi varit åtskillda hela helgen. Ack nej, ty även jag befinner mig på annat håll än i skolan pågrund av en mastodont förklyling som drabbat mig. Ni kanske tror att jag sitter i här i min ensamhet och hostar, snörvlar och skakar av köld. Men så är ej fallet. Jag har nämligen fint sällskap iform av syster i plast eller plastsyster som det så fin kallas. Även hon har dragit på sig en förkyling. Jag måste säga att vara sjuk tillsammans är så mycket bättre än att vara sjuk själv. Det är lite som att duscha tillsammans är så mycket bättre än att duscha själv! Fast att duscha slår nog förkylning med hästlängder i alla fall!

Jag önskar vår kära vän Variabeln tur och framgång när hon förförsta gången skall framföra sin enastående teaterpjäs på ny scen! Lyckat till!
Jag önskar även vår kära vän Arrowlake en trevlig skoldag trotts både min och Variabelns frånvaro, även om jag tror att Ingrid kan fylla vårt tomrum ganska så bra!

Over The Top and Out!

/ Lionqueen

INgriD

Det här är fortsättningen för vad jag egentligen tycker om denna InGrId. Lite disträ...men nog så pålitlig. Undrande över livets faror men kan alltid ta skämtet med en nypa peppar.
hon betyder för mig som havet betyder för vinden, som gult är för såret och som sillen vid midsommar. henne vill jag inte leva utan.
Jag frågar: Hur mycket är klockan Ingrid?
Ingrid Svarar: Men lilla söta rara! TID ÄR RUM...
Kort o Gott:Vilken kvinna!


Over The Top and Out.

/A to the rrowlake

Ett rätt udda påhitt

Ny dag. Ny vecka. Nya möjligheter. Känns det igen?

Nu sitter jag nyduschad och skrattar lite för mig själv åt de stackarna som ska till skolan idag. Hahaha. Och nu skrattar jag lite till. Hahaha.
Själv har jag teater idag, två föreställningar, en kl 10 och en kl 13. Så kan det gå om man är ung och dum!
Vi kände ju in scenen igår, och hör och häpna, den höll! Får se om den håller att spela en hel pjäs på den också!
Nej, nu blidde det mest tomma ord och sånt gillar vi inte.
Väntar mig inlägg från både Lionqueen och Arrowlake idag, då jag kommer vara iväg till sent ikväll, ska både hinna spela teater, träffa mysteri-boy och jobba!

Over The Top and Out!
/Variabeln

Blogginlägget om blogginlägg och vår tids bästa lyriker

Jag är inte så bra på det här med och blogga. Jag vet liksom inte riktigt hur man gör, är inte inne i bloggvärlden. De enda bloggar jag läst har antingen varit mina vänners eller Emil Jensens. Han är fantastisk. Jag tror att han bloggar ganska så annorlunda i jämförelse med de flesta andra. Läs den om ni inte redan gör det! Han är en fantastisk tänkare. Han ser sin omvärld väldigt klart. Han är en mästare på att betrakta och sen ta till sig det och uttrycka det!

http://www.emiljensen.se/h09/varvare-utan-granser/


Vad ska man skriva om. Vad är intressant att läsa?

För någon som känner mig är det kanske intressant att läsa om vad som hänt under dagen eller om en underbar kväll med mina vänner. Men hur gör man det intressant för de som inte känner mig att höra om min vardag? Det tåls att tänka på! 

Over The Top and Out!

/ Lionqueen

Don't you worry 'bout a thing

Då börjar dagen gå mot sitt slut. Som alltid på söndagskvällarna är det Parlamentet som gäller. Lever man Svenssonliv så gör man! Vet inte vad som händer med Arrowlake, killen verkar ha gått under jorden, han går inte att få tag på! Har han kanske däckat i någon rabatt i Hässleholm, eller kanske på toaletten på tåget? Det återstår att se! Tyvärr har jag på ryktesvägar hört att han inte fått något hook, men så är det ju ibland. Det är ju inte det som är huvudsaken. (Jag rabblar bara upp ursäkterna som han själv kommer dra senare!)

Eftermiddagen bestod för min del av slapp, böcker, besök av mysteri-boy och teater. Stå på huvudet några timmar hann jag också med, känner att jag har för många hjärnceller kvar, till skillnad från alla som varit på Siesta, måste försöka banka bort några!

Bjussar på en festbild på Colombianen, Arrowlake och Mysgubben någon kväll i mars!



Oroa er inte för den kommande veckan. Ta var dag som den kommer och gör det bästa av den. Tänk inte så mycket. Lev istället.

Over The Top and Out!
/Variabeln

Vi är poängen

Att sitta på varsin gunga på en gammal skola en söndag vid lunchtid och känna de små dropparna studsa på en men inte riktigt orka bry sig, prata om livet, kärleken, allt på gott och ont, det är nog det som kallas för vänskap. Tack Emilius för den fina stunden!

Nu är man hemkommen och sitter med en sitter med en stor kopp blåbärsté och tittar ut genom fönstret på duggregnet som inte är duggregn längre. En riktig söndag alltså! Det där med söndagsångest är inte att leka med. Söndagarna är ju kända för att vara riktiga tänkardagar Speciellt skolångest brukar det väl vara som spökar. Men som tur är ska har man ju teater mån-tors och slipper alltså skolan dessa dagar, verkligen uppskattat kan jag ju säga!

 Snart blir det efterlängtat besök från en liten mysteri-boy, can't wait!

Over The Top and Out!
/Variabeln


Monopol på livet

Ja, tänkardagar låter som något att tänka på.

Gårkvällen med Colombianen var otrolig, fylld med både skratt och tårar (eller okejdå, nästan) och det blev en himla sentimental och nostalgisk kväll. Vi kom på att under det gångna året har det hänt mer än vad det någonsin gjort tidigare under våra fem år som bästa vänner. Och var är vi om fem år till? Det är agendan för nästa tänkardag!

Idag vaknade man helt av sig själv, inga föräldrar som kommer in för att "se om man lever" eller småsyskon som ABSOLUT vill att man ska spela ett spel med dem klockan 8 på morgonen, nejdå, imorse var jag helt skonad för sånt!

Så nu blir det väl frukost och sen en allmänt slapp dag fram till vid strax efter tre någon gång då jag får efterlängtat besök! Och ikväll blir det teater igen som vanligt, ska känna in den nya scenen som vi ska spela på den kommande veckan. Känna in den. Eller. Känna på den? Känna att den håller, kanske? Om alla  16 skådespelarna skulle hoppa samtidigt, skulle man braka igenom golvet då? Det är värt attt ta reda på!

Just det, vår kära Arrowlake kommer ju hem idag, så ni kan med spänning vänta på ett inlägg från honom och se i vilket livsskick han är i efter två dagars extremt hårt festande.

Over The Top and Out!

/Variabeln

Att planera sitt liv

Jag har tänkt idag. Det har varit en sådan där riktig tänkardag ni vet? När man har alldeles för lite att göra och är alldeles  för trött för att hitta på något vettigt att hitta på. Så då tänker man istället. Det är inte så dumt har jag kommit på. För annars brukar jag ha tänkarnätter vilket inte är riktigt lika bra som tänkardagar då de resulterar i enorm trötthet dagen efter.

Tänkarnätter är oftast ockås mer ångestladdade vilket inte heller är så trevligt. Tänkardagar är dessutom oftast kantrade av hopp och glädje. Om det har att göra med ljuset respektive mörkret vet jag inte, men nog kan det spela roll. Tankarna på nattten är en sorts konstig blandning av dröm och verklighet och leder oftast ingensatans. Man lämnas med största sannolikhet utan någon som helst insikt i de ämne man försökte sig på att reda ut vilket är fruktansvärt frustrerande.

Såklart är detta inte en regel som alltid gäller, inget är ju antingen svart eller vitt som det så fint heter, det är men riktlinje. Jag menar vad kan vara härligare än en riktig duder-tänkarnatt i gräset en ljus och varm natt i mitten av juli?

Så alla nattgrubblare, ta och försök att planera in era tänkarnätterna på dagarna eller fina sommarnätter det blir så mycket lättare då!

Over The Top and Out!

/ Lionqueen

Någon vacker dag

Ja, gårkvällen var som sagt otroligt lyckad, men det sätter ju också sina spår, idag är man ju inte nådigt trött! Hade tänkt ta en hemmakväll, men när ens bästa kompis Colombianen föreslår att dricka kylda drycker på en äng i det underbara vädret börjar man ju förstås fundera på hur länge sen det var som vi träffades bara vi två och filosoferade om livets ljusa och mörkare sidor. Så ett sådant erbjudande går ju förstås inte att tacka nej till! Men en tidig kväll ska det bli för min del iallafall. Säger jag nu iallafall. Fråga mig igen om någon timme. Höhö.

Nu drar jag utåt i den vida världen, världen har öppnat sig, vart vill du åka? Paris? London? Kapstaden? Eller varför inte Mölndal?



Colombianen och jag en marskväll med precis lagom många hästar hemma!

Over The Top and Out!
/Variabeln

Saga med många slut

Det var då dags att fira Colomibianens 17 år i staden. Så då begav sig Variablen och Lionqueen (Arrowlake fotfarande på Siesta) ut i natten för att fira tidigare nämnda
vännina. Väl hemma hos Fredens herre eller Herr mannen
var stämmningen fantastisk och kvällen fortlöpte i samma
goda anda. När Fredens herre väl slängde ut oss, han skulle
nämligen tidigt nästa morgon bege sig till Ven
för hårt arbete, var det ett muntert sällskap som tyckte
att natten än var ung och styrde därför stegen mot Westside!


För varje människa som upplevde denna kväll finns det en historia om kvällens, eller skulle man kanske säga morgonens, slut. Ingens historia är den andras identisk. Jag kan därför inte göra slutet rättvisa så därför skiter jag högaktningsfullt i det!



Over The Top and Out!

/ Lionqueen

Pingis på psyket?

Den som inte är ute i solen nu är lite knäppo! Jag bränner snder huden just nu, men så värt det! Tillsammans med underbar musik, kan livet bli mycket bättre? Tveksamt! Har dessutom lärt mig hjula, eller iallafall snurra runt lite grann. Så går det när det snurrar i ens skalle! Jag vet att ni vet vad jag menar! Fast jag kan ju inte veta att ni inte vet om jag inte vet att ni vet. Eller?



Over The Top and Out!
 /Variabeln

Måspås eller myspys?

Godmorgon mina vackra måsar, välkommen till en ny dag!

Hoppas att gårkvällen bjöd på mysigheter? För mig och Lionqueen bjöd kvällen på en massa skojsigheter, men sent blidde det, därför första inlägget inte kommer förrän nu! Bilder kommer senare, det är Lionqueen som står för dem, då hon är den enda av oss med kompetent kamera!

Vad gäller Arrowlake så är han fortfarande på Siesta och lever livet, banden är bra, fyllan finns där absolut, men någon söt liten tösabit har han inte lyckats få tag på än, men vi håller alla tummarna och stortårna!
Hittills för mig har dagen bjudit på både godbitar och sämre saker, som med alla andra antar jag. Solen skiner ju iallafall, dags att bli brun kanske? Eller lila? Det är frågan!

Visste ni förresten att största antalet hamburgare än människa haft i munnen samtidigt bara är tre stycken enligt Guinnes Rekordbok? Det borde väl inte vara så himla svårt att slå?? Det är dagens uppgift!

Over The Top and Out!

/Variabeln

Kulturrevolution med kikärtsglass

Lundanostalgi hela kvällen lång med mor min! Har kollat på lundafilm från 50-talet och nu blire karnevalsfilmerna!
Har dessutom hunnit med att lyssna på 80-talsmusik och se min mamma dansa, det är verkligen inte att leka med. Varken musiken eller dansen!
Min lillebror har dessutom sprungit runt med simfötterna på här hemma hela kvällen. Upp-och-ner för trapporna, för adrenalinets skull antar jag. Ack, den som vore ung, vild och vacker...

Fick förresten ett sms från min kollega Arrowlakes assistent Alberto som följer med honom till Siesta för rapportering. Han fick ju stå och vänta på vår huvudperson då denna åkte tillbaka hem för att hämta sin sovsäck. Smset löd: "Nu har jag officiellt nått botten av uttråkning. Jag har nyss räknat ihop alla dagar i månaderna för att se om det verkligen blev 365". Ja, så kan det gå om inte haspen är på, så att säga! Vi får hoppas att han inte bränner alla hjärnceller på sådana svåra uträkningar, några måste ju finnas kvar att bränna när de väl kommer fram till Siesta!

Nej, nu blir det mer karnevalsfilm, över förväntan, dessa spexarna! Sen blire utgång med bl a min kollega Lionqueen, vi ska kolla läget i byn en majkväll som denna!

Festa hårt eller mys med nära&kära ikväll, men gör ingenting som vi inte skulle göra! Dvs. gör allt utom att stå på huvudet i över 5 timmar, för det mår ni inte bra av!

Over The Top and Out!
/Variabeln

 
Alltså inte såhär hela kvällen, då blir ni litta yra kan jag säga! Vår härliga Herr Mannen som lyckats med denna konst!


Kärlek är för OSS!

Ja, återigen, GRATTIS Colombianen! Stor tös nu, det är inte att leka med. Och vad gäller konstverket, min kära kompanjon Lionqueen, så kommer jag gärna förbi och tar mig en titt någon gång. Finns kanske säljarvärde i skiten!

Fick nyss ett uppdaterande om vår kära Arrowlake som lyckats glömma sovsäcken hemma och kom på detta på tåget, hoppade av, och är nu påväg hem igen. Som en säker källa sa till mig: "kunde han inte bara hitta nån trevlig flicka att dela sovsäck med?" Ja, det kan man ju fråga sig! Får se hur det går på den fronten för honom.

Nu tänkte jag berätta lite om denna solskenshistoria, vår triovänskap. Egentligen går den att spåras långt bak tiden, då människor sprang runt i höftskynken och männen klubbade ner kvinnorna när de kände för ett ligg. Ungefär på denna tiden började två av oss, jag (Variabeln) och Arrowlake i förskoleklass tillsammans och spelade Pokémon dagarna i ända! Något år senare fick det vara nog, och jag bytte skola, dock inte enbart på grund av Arrowlake, som man kanske skulle kunna tro, utan det fanns även andra aspekter som spelade in.
När vi sedan kom upp på högstadiet hamnade Lionqueen och Arrowlake i paralellklasser och levde livet på en skola inne i stan. Men, var du ensam då, Variabeln? kan man ju fråga sig. Men frukta ej! Själv umgicks jag nästan enbart med en liten tös som än idag kallas för Colombianen, en energisk liten typ. Colombianen i sin tur var kusin med Lionqueen, så där fick jag lite koppling till henne också. Lite invecklat, hänger ni med?

I vilket fall som, sedan var det den där soliga dagen i augusti 2009 då vi alla skulle börja gymnasiet. Lite smånervösa (livrädda!) var vi nog allihopa, men lyckligtvis hamnade vi alla i en väldigt bra klass och vänskapen mellan oss tre har vuxit fram sakta men säkert, och med oss finns ju alltid vår sidekick, Ingrid, som vi ju nämnde innan! En sprudlande liten tös som man alltid kan räkna med, men som sagt, det finns ett problem. Vi har inte riktigt kommit underfund med om hon står på vår eller Ottos sida i kampen om matematiken... Det återstår att se!

Nej, nog pladdrat, uppdatering kommer senare!

Over The Top and Out!
/Variabeln

Thumbnail

Som sagt. Thåström ljuger. Kärlek är för oss.

Grattis!

Så detta inlägg är en hyllning till en mycket kär vän (och släkting till vissa av oss) Colombianen! Hon firar nämligen sin 17 födelsedag idag!

Många stora härliga varma hjärtliga innerliga gratulations pussar och kramar till dig!





Over The Top and Out!
/ Lionqueen


Det här är en rubrik

Idag hände en högst märklig sak. En kvinna klädd i svart kommer plötsligt fram mot mig på trottoaren och stirrar intensivt på mig. Efter någon dryg sekund säger hon så här: -Jaså, det är du som är du...-Ja, instämmer jag och innan jag hunnit blinka ser jag samma kvinna som skyndar vidare ner mot systembolagets riktning.

Over The Top and Out!

/Arrowlake

Bittra konstnärer

Som tidigare skribent (variablen) skrev var det ett helvetes väder. Så när jag och Colombianen skulle ta oss hem till det hus som jag sedan ett års ålder kallar hem, var det inte med speciellt glada miner.

Lunch åts och framtidsplaner disskuterades. Vi hoppades med all den skadeglädje (och avundsjuka) vi lyckades utbringa att alla som tagit sig till Siesta satt i sina tält och frös. Kalla, blöta, bakfulla och förkylda hela bunten. Alla positva tankar om denna festiva tysades så fort de lämnat någon av våra läppar.

Så igår när jag som bäst låg i soffan och tittade på den förfärliga melodifestivalen med dess alla falska toner, och tyckte synd om mig själv, kom min syster in genom ytterdörren. Hon höll ett fast grepp om en gitarr hon hittat i en soptunna på stationen. Halsen var av och kvar satt endast två slitna bassträngar. Jag tyckte mig kunna se att denna gitarr en gång varit en trogen tjänare till sin ägare och kunde inte låta bli att undra hur den hade varit att spela på. Dock såg jag hur vacker den var trotts sitt öde och bestämde mig för att behålla den.

Min Kära vännina utbrast mitt i en tugga: "Fan vad fin!" Och pekade på gitarren. "man kan göra konst av den!" Sagt och gjort. Installationen går nu för alla som besöker i mitt hus att beskåda.  

Over The Top and Out!

/ Lionqueen

Livet i ett nötskal

Cyklade hem i ösregn och liknade mest en dränkt hund när jag kom innanför dörren. Direkt in i köket för att göra mig en stor, varm kopp te. Tro't fan att jag inte tappar koppen, spiller ut allt och bränner mig.
Men det är väl så man vet att man lever.
Nu halvdvalar jag och peppar kvällen!

Over The Top and Out!
/Variabeln

Qué pasa?

Läge att skriva igen? Sitter på historian och magister Niklasson släppte nyss bomben om två nya arbeten innan sommarlovet. Veckans bejb skönk nyss lite i mina ögon. Någon som kan ge mig tips på intressant ämne inom historia mellan 1945-1989?

Som vår vise lärare nyss sa, visst är man glad att man inte är på Siesta i ösregnet just nu? Fast han tänkte nog inte på hur kul man kan ha i en lerhög när man är lite dragen... Vi kommer dock skicka ut en korrenspondant dit, vår kära Arrowlake åker dit idag efter skolan för att rapportera för er om läget i Hässleholm, så ni ska få reda på allt skvaller!

Jag och Lionqueen stannar hemma i byn och gör allt man inte bör göra!


Tänk på att en smiley säger mer än tusen ord :V

Over The Top and Out!
/Variabeln

Presentation

En kortare presentation skulle kanske vara på sin plats.
Vi är tre kryptiska professorer med kodnamnen: Arrowlake, Lionqueen och Variabeln.

Vi går i samma klass och har ett problem. En klasskompis. Ingrid. Trevlig tös men det finns en baksida, precis som på alla andra. Fortsättning följer om det.

Vidare på presentationen! Arrowlake är en påg glad i hågen, med en klockren ironi. Lionqueen är den gitarrspelande drömmaren medan Variabeln är den teaterspelande realisten eller kanske pesimisten? Fast samtidigt sjukt optimistisk på det stora hela!

Med 2 veckor kvar av svettigt studerande sitter vi här och dricker kylda drycker och känner att koncentrationen inte riktigt är på topp. Och vad är då bättre att fördriva lektionerna med om att inte blogga?

Over The Top and Out; O.T.T.O

/ALV


Egentligen har man ju läst av rätt, fast man har läst av fel. Eller?

Yoyoyo what's crackin'?

Den här bloggen är gjord i Ottos ära. Eller. Typ.

Bloggen kommer handla om Ottos romanser och allt annat intressant i våra liv. Läs och njut!

RSS 2.0