Familjekarlek

Att smaka pa sin egen medicin. Har ni hort talas om det? Det suger. Fast man lar sig av det. Men vad ar kunskap egentligen? Ar den sortens kunskap till for att man ska forandra sig? For det har jag ingen lust med. Jag lever livet och mar bra, det ar det viktigaste for mig.

Nog med det kryptiska, nagra timmar i ensamhet far en att borja grubbla lite. Mina funna vanner har akt och jag ar kvar (fast?) med familjen. Jag alskar min familj, verkligen, men att vara tillsammans 24/7 i 3 veckor ar med an vilket helgon som helst hade klarat av. Darfor ar jag glad over att komma hem pa sondag, hem till kompisarna, till livet.

Vi befinner oss fortfarande pa Kalymnos, och for stunden sitter jag aterigen pa Babi's bar. Babi ar kung, vill jag lova. Imorgon ar det dock dags for oss att rora pa oss igen. Forst bat till Kos, men dar vill mina kara foraldrar inte stanna, for mycket klubb- och turistliv. Jag hade (saklart) inte bangat, men a andra sidan paminner jag mig standigt om att jag ar har pa familjesemester. Festresorna ligger framfor mig, jag har gatt om tid har i livet. Nej, i Kos stannar vi alltsa inte, utan tar istallet nattbaten till on Agine om ligger strax utanfor Athen. Dar stannar vi till sondag, da planet hem gar.

Sa pa sondag, baby, da ar det FEST!



Min alldeles egna dikt. ( I'M BACK!!!!!!!)

Jag är spelman, jag skall spela på gravöl och på dans,
i sol och när skyar skymma månens skära dans.
Jag vill aldrig höra råd och jag vill spela som jag vill,
jag spelar för att glömma att jag själv finnes till.


Jag vill inte tröska råg och jag vill inte repa lin,


 


ty den hand som stråken skälver i skall hållas vek och fin.
Ni får inte ge min bannor eller kalla mej för lat,
fast jag stundom hellre hungrar än jag spelar för mat.


Jag vill inte gräva jorden, jag vill inte hugga ved,
jag vill drömma under häggarna till solen hon gått ned.
Och i kvällens röda brand ska jag stå upp med min fiol
och spela tills ert öga lyser hett som kvällens sol.


Jag ska spela när ni gräva era kära ner i jord,
jag ska spela hela sorgen i en visa utan ord.
Och det svarta som var döden och som hälsat vid er säng,
det skall forsa som en strömmande sorg från min sträng.


Jag ska följa genom dalarna i höstens höga natt,
och i rök från hundra milor ska jag sjunga som besatt.
Och när natten böljar becksvart över skogstjärnens skum,
mina basar skola ropa djupt ur mänskosjälens rum.


Tre sorgens strängar har jag - den fjärde har gått av,
den brast i en skälvning på den bästa vännens grav.
Men ända in i döden vill jag följa er med sång -
och jag vill dö och jag vill spela till uppståndelse en gång.



Over the Banana and Out     (OTBO?)

/Peace, Dr. Arrowlake


Bort

Imorgon, pojkar och flickor, bär det av till tyskland. En ganska så spontan ide som för en gångs skull blev till verklighet. Jag hoppas på fint väder och ganska så lugna och sköna dagar. Vi bestämde oss för att inte stressa runt för att hinna se alla sevärdheter utan att istället bara ta det lugnt och besöka de platser vi känner för att besöka.

Jag ska bort härifrån och det känns helt jävla underbart!



Tröst

Det blev ingen evighetslång promenad utan istället ett evighetslångt engelskt kostymdrama. Det finns inte något som sjänker mig så mycket tröst som engelska kostymdraman. Filmatiseringarna av Jane Austens romaner är mina favoriter. Filmerna är så vackra, vackra kläder, vackra hus, vacker miljö, vackra människor och vackra historier.


Kontraster

Det är med ett litet sting i hjärtat som jag läser Variabelns inlägg. Jag kan utan tvekan säga att jag saknar henne något fruktansvärt. Denna saknad gör sig nu påmind när jag fått ett livstecken från henne. Men det är sant som hon säger livet går vidare trotts hennes frånvaro. Dock är livet sig inte riktigt sig likt. Nya kombinationer av människor uppstår. Nya människor gör entré på min livscen medan andra försvinner ut bakdörren. Livet är i en ständig förändring. Och det är inte bara människorna och miljön runt omkring som förändras. Utan även jag. Såklart. För omgivingen påverkar och formar mer än vad man kanske tror. Och på kortare tid än vad man kan tänka sig.

Cirka två veckor på sommarlovet har gått och jag ser redan fram emot den återföreing som kommer att ske i slutet av sommaren. Jag kan inte säga att jag längtar men jag ser fram emot det som komma skall. Innan dess hade jag dock tänkt uppleva några fantastiska dagar i Tyskland för att sedan för en kort tid återvända hem och återförenas men Variabeln och Colombianen som även hon är fruktansvärt efterlängtad. Senare beger jag och Colombianen uppåt i landet. Jag återvänder inte hem förrän efter fyra hela veckor.

Variabeln skall se till att hennes nyfunna vänner får sig en kväll de aldrig kommer att glömma, jag ska ta mig en riktigt lång prommenad, en kväll jag antagligen kommer att glömma.


Babi's bar

Det ar inte utan ett litet sting i hjartat som jag ser pa bilderna Lionqueen tagit pa sommar 2010 so far. Livet dar hemma gar tydligen vidare utan mig, vilket jag saklart ar glad for,m en hemlangtan borjar smyga sig pa sa smatt. A andra sidan ska jag inte klaga, jag har det verkligen super, och har kommit pa att om man ar en tjej i sina basta ar behover man inte betala for sina drinkar. Jag lever livet, sa att saga!

Befinner mig for stunden pa baren Babi's pa on Kalymnos. Denna bar har blivit stammisstallet, paminner lite som Ariman hemma i byn, ni som vet hur det ar. Det ar fjarde gangen jag ar har idag och personalen skrattar lite gatt at det, a andra sidan sa betalar jag inte langre har, sa jag klagar inte. Nej, ska ni nagonsin batluffa i Grekernas land sa rekommenderar jag starkt denna o och denna bar!

Nu vantar mina nyfunna backpacker-vanner som varit ute i 7 manader och ar pa sista stoppet nu innan de beger sig hem. jag ska ge dem en kvall de sent ska glomma!



Allt och ingenting

Idag har varit en dag full av allt och ingenting. Jag har haft as mycket jag varit tvungen att göra och ändå känns det som om jag inte gjort något. Dessutom känner jag att min tidsuppfattning och dyngsrytm helt har försvunnit ju fler dag in på sommarlovet vi kommer. Men det är väl så det skall vara antar jag.


äventyr

Nu är det nästan bara jag kvar. Kvar i staden. De flesta har gett sig iväg ut på äventyr. Både stora och små äventyr. Äventyr nära och långt bort. För egen del försvinner jag iväg på äventyr till Tyskland på måndag.
Något jag ser mycket i fram emot. Jag känner att jag behöver lämmna denna sommar döda stad för att sen kunna uppskatta den när jag återvänder.

Att jag skall iväg betyder också att jag håller på att packa. Det är kaos i mitt rum. Helt omöjligt att hitta det jag söker och istället hittar det jag överhuvudtaget inte har någon glädje av. Men resväskan skall nog bli packad denna gången också.




sommar tvåtusentio


Förr eller senare faller allt

Det finns andra sorters bubblor också. Bubblor som kan fyllas med antingen glädje eller med sorg.
I fall då bubblorna är fyllda med glädje och är det onekligen förjävligt när den väl spricker. Man ligger och kravlar på marken efter fallet och vet inte vad man ska ta sig åt. Men i fall då bubblorna är fylla med sorg är det fruktansvärt befriande.



Dessa båda sorters bubblor har en sak gemensamt. De spricker. Bubblor spricker alltid, allt faller. För förr eller senare faller allt.



Bubblor

När jag var liten, sisådär sju,åtta år var jag obeskymrad och naiv, precis som de flesta sju-åttaåringar. På den tiden med blont trollhår, ustickande revben och långa spensliga ben. Jag levde i en liten värld. En enkel värld, precis som de felsta sju-åttaåringar. Bubblan jag levde i var varm och hemtrevlig och släppte inte in så mycket av den kyla och blåst som existerade utanför den. Precis som de flesta sju-åttaåringars bubblor.


Bubblan sprack, precis som de fresta sju-åttaåringars bubblor.
Ibland saknar jag min bubbla.



Värme

jaha ja dagarna rullar i sakta mak. Fyllda med fina saker som vänner och musik. För sol och bad är du ju inte tal om... Ja istiden är påväg. Men då måste vi människor se till att värma varandra, ta hand om varandra, älska varandra. Tillsammans bibehålla och skapa ny värme!


iUp All Night!

Utgång eller inte..

Jag är fortfarande sjuk men jag vill gå ut! Jag är arg.. Killar är idioter.. Jag ska på dejt ikväll, hämd-dejt.. Jag vill inte sitta hemma fast jag är sjuk fortfarande så jag ska på dejt! Med vem..? I wont tell!

Ska ni ut ikväll? Rosanna och Oliver vill dra med mig till nattklubben Collage men är som sagt upptagen med min träff ikväll haha ;) Ska ju på dejt så ska klä på, har inte hunnit göra det än haha! Eller orkar jag gå ut..? *suck* Beslutsångest!! Berättar snart vad jag har bestämmt mig för…

/ Arrowlake


Visdom

Mörkret ligger som en tung filt runt omkring mig. Det ända ljuskällan är datorn. Ur högtalarna ljuder Emil Jensens bekanta och mjuka röst. Visdomsord som alltid stämmer. Tröstar, upplyser men ocskå får en att inse. Inse saker om sig själv, om andra och om den värld vi lever i.



Ni som vet att en mur bara är en bro på högkant
Och det som är som det är inte måste vara konstant.

Ni som hör rop på hjälp när ingen annan hör det.
Gör det ni gör men aldrig får nåt för det.
Låter ni blir finns ingen annan där som gör det.

Ni som går dit ni går utan att nån annan styr er.
Ni som får era sår utan att ni blir martyrer.
Ni som drömmer men aldrig blundar för det som händer,
glömmer era fiender men aldrig vänner.
Gör det med hjälp av människor ni inte känner.

Ni är inte vackrast i världen,
världen är vackrast i er.
Och det är inte i era ögon,
det är i vad ni ser.


Ni som skrattar er till det sjukt seriösa.
Ni som får folk att undra om ni borde få gå lösa.
Ni som alltid gör fel och aldrig är perfekta,
spelar inga spel och skiter i det korrekta.
Ni som vågar vara snea och defekta.

Ni är inte vackrast i världen,
världen är vackrast i er.
Och det är inte i era ögon,
det är i vad ni ser.


Åh, hur ni lyckas inspirera.
Får mig att vilja orka mera.
Utan att jag känner mig sämre, eller måste prestera.
Åh, hur ni lyckas exhaltera.
FÅr mig att orka vilja mera.
Det hörs på era röster.
Det lyser igenom när man ser er.

Så ni är vackrast i världen. Världen är vackrast i er.
Och jag ser det i era ögon. Där ser jag vad ni ser.




Mentalitet

OHYES, jag uppdaterar fran Grekernas Land! Vissa bokstaver faller bort, men sant ar livet, jag hoppas ni kan leva med det.

Just nu i denna stund befinner jag mig i staden Skala pa on Patmos. En mkt fin o, med strander, glass, hav(!!), kloster, sota pagar, you name it. Imorgon ska vi dock ivag pa nya  aventyr pa on Leros, Grekernas Lands Shutter Island, ett stort mentalsjukhus tacker namligen storre delen av on. Jag har kanske hittat hem? Kanske har min familj som avsikt att dumpa mig dar? Den som lever far se!

Nej, jag ska inte traka ut er med text som anda bara ar jobbig och svar att lasa, men ni ska veta att jag har det bra och lever livet den grekiska stilen, och jag hoppas att allt ar bra med er med!

Nu ska jag ta reda pa vad Skala har att erbjuda en kvall som denna!



Bröllopet som borde föregås av ett THE

Också var det dags. Idag smäller det, Bröllopet. Bröllopet som alla snackar om. Det Kungliga Bröllopet. Intresset är enormt och jag är säker på att det är många som just i denna sekund sitter fastklistrade vid tv-aparaterna där hemma och får lära allt om hur man skapar det perfekta bröllopet. Vilken klänning som är den mest passande och villken designer kronprinssesan borde anlita. Bröllopstårta, kunglig servis, håruppsättningar... jag kan fortsätta babla på i evigheter. Själv har jag lite svårt att se varför det är intressant för mig att få ta del av alla dessa små detalejer. Det ända som skulle kunna intressera mig är att det faktiskt är en historisk händelse. Men vad för mat de som får äran att vara gäster på bröllopet får äta intresserar mig inte ett skvatt. Men så är man ju ockås olika.

Jag hoppas att ni som tycker det är förskräkligt intressant får uppleva ett trevligt bröllop och att ni andra också får en trevlig dag utan att följa festligheterna!

 


Bara för sakens skull...

...Ska jag nu lägga in ett litet blogginlägg. Under en period på drygt två veckor har jag suttit och funderat på ´vad detta inlägg egentligen ska handla om. Hela tiden får jag in förslag från mina fans om att skriva om vem jag egentligen är och de har ju faktiskt rätt. Stjärnan måste ge något till pubiken, inte minst för att de betalar och förväntar sig att jag underhåller...


Hobby: Charader o Gosskören...Oj, där rök 99 % av mina fans.
Favoriträtt: Något fruktigt...jag får nog säga Gaspacho.
Musikstil: Tecno plus arrogant pop.
Persolighet: Personligheten personifierad.
Favoritserie: LOST 4 LIFE.



Hell Ever Jay-z, Over The Top and Out         (HEJ, OTTO)

/ARROWLAKE(personifierad)



Feeling Goooooooood!



Underbar version! I Feel gooooood!



Upfyllda önskningar

Nu så. Internet sammarbetat tillsist med mig igen. Och det verkar även som mina två önskningar om sol och spontanitet.

Gårkvällen bjöd på oväntat men mycket trevligt sällskap, en medioker kväll vändes plötsligt till en jag i alla fall kommer att minnas om några år. När jag i natt kunde beskåda soluppgången förstod jag att den kommande dag skulle bli en av de finast detta året
.

 


Vanligt hederligt hyfs

Efter den helvetesvinter vi haft tycker man att det inte vore mer än rätt att sommaren skulle bjuda på fantastiskt väder. Men, nej. Gud, eller vem det nu är, jävlas med oss.

I brist på den berömda solen skall dagen i dag tillbringas med syster i plast och Alexandria. Sen får jag helt enkelt se vad dagen mer har att erbjuda. Man kan ju alltid hoppas på lite spontanitet.

Var någonstans i världen som Arrowlake befinner sig vet inte många. Jag vet bara att han inte är en aktiv bloggare. Men misströsta inte. När ni minst annar ligger det där, helt oväntat, med ack så efterlängtat inlägg från honom.

Min kära Kusin, Colombianen på Malm ön för många månader sedan.






Effektivt lugn.

Idag har varit en av det där härliga dagar när man övehuvudtaget inte känner någon stress alls, men ändå aldrig har tråkigt. Man stressar inte man är effektiv. Arbetar sig genom dagens uppgifter på ett lugnt metodiskt sätt. Jag älskar sånna dagar. När man får en massa nytta gjort samtidigt som man hinner med massa trevligt.

Fina människor har förgyllt min dag, dessutom har jag, enligt mig, gjort mig förtjänt av några vuxenpoäng då jag handlat mat till familjen och tvättat mina kläder.. = Snälla mamma och pappa jag kan klara mig själv, jag kan flytta hemifrån nu!

 

 

 

 

 

 

 


Hopp

Det är med ett litet sting av sorg i hjärtat som jag meddelar att mitt internet inte riktigt mår som det ska. Detta kan medföra fördröjningar i bloggandet. Men jag lovar att så fort som internet tilliåter skall slänga i hop ett inlägg!

Min sommar förblir oplanerad. Vilket känns både bu och bä. Detta beyder ju också att spontana, galna och störda grejor är mer än välkommna!

Så medan vår kära variabel roar sig i medelhavet får jag och Arrowlake hålla till godo med vad Sverige och vår lilla stad skan erbjuda. Men eftesom inget är som det verkar eller ser ut hoppas jag på mirakel!


Kompentens

Nu säger jag adjö och önskar er 3 fina veckor! Kanske så lyckas jag uppdatera från något internetcafé, men annars är jag övertygad om att Lionqueen och Arrowlake kommer ta väl hand om er, jag lämnar i kompetenta händer så att säga.

Allt är packat och jag är förberedd. Planet går till Aten, sen tar vi oss till Pireus, hamnen i Aten, och resten vet vi inte riktigt än. Vi ska ju båtluffa, men har inte bestämt vilka öar än, men det löser sig väl!
Peppen börjar smyga sig på också. 3 veckor med bara familjen kan låta drygt men vet ni? Fick nyss veta att min älskade Klyddis kanske lyckas komma ner till mig i någon vecka, vilket hade varit amazing! Då ni, då blir det inget att leka med!

Nu blire sol och bad och festande för hela slanten, så vänta er rolig läsning när jag kommer tillbaka!

Tills dess får ni hålla till godo med dessa bildern, från senaste resan till Grekland för två år sen.


Sjukt god mat, de där bläckfiskarna, btw!




2/3

Sitter i en lya mitt i centrum av vår stad igen, jag tror att Italienaren är glad igen. Vi har idag tagit farväl av vår kära Variabeln som imorgon beger sig till grekernas land I tre hela veckor. Hon kommer saknas något otroligt. Detta betyder ju också att hon ej kommer kunna dela med sig av sina kloka tankar och sitt liv här på ett bra tag. Jag hoppas dock att ni klara er med mig och Arrowlake.



Drop The World

I got ice in my veins, blood in my eyes
Hate in my heart, love in my mind
I seen nights full of pain, days of the same
You keep the sunshine, save me the rain
I search but never find, hurt but never cry
I work and forever try, but I’m cursed, so never mind
And it’s worse, but better times seem further and beyond
The top gets higher the more that I climb
The spot gets smaller, and I get bigger
Tryna get into where I fit in, no room for a n*gga
But soon for a n*gga it be on, mu’f*cka
‘Cause all the bullshit, it made me strong, mu’f*cka

So I pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
Bitch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
And I could die now, Rebirth motherf*cker
Hop up in my spaceship and leave Earth, motherf*cker
I’m gone
Motherf*cker, I’m gone

I know what they don’t wanna tell you
Just hope you’re heaven-sent, and you’re hell-proof
I-I walk up in the world and cut the lights off
And confidence is the stain they can’t wipe off
Huh, my word is my pride
But wisdom is bleak, and that’s a word from the wise
Served to survive, murdered and bribed
And when it got too heavy I put my burdens aside

So I could pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
Bitch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
And I could die now, Rebirth motherf*cker
Hop up in my spaceship and leave Earth, motherf*cker
I’m gone
Motherf*cker, I’m gone (I’m gone)

Over The Top and Out

/Arrowlake Da master

Sprakande

Lite smått packad är jag väl alltid, men nu är även min väska packad, himla skönt! Mindre än 48 timmar tills planet lyfter, lite pirr i magen! Andra praktiska saker är också fixade, till exempel har jag köpt Emmabodabiljett, måste ju åka dit och rapportera för er trogna läsare! Lionqueen följer tyvärr inte med, och hur det blir med Arrowlake har jag inte riktigt klart för mig, men det ska nog bli trevligt ändå.
En riktigt svensk middag har också hunnits äta, grillat kött, nypotatis och sedan jordgubbar (visserligen från Holland, men det behöver vi ju inte lägga fokus på) med grädde. Nej, om man bara vore den som var den så hade livet kanske varit fulländat.

Nu börjar fotbollen snart, hare fint!



Godbitar

Att bara få slappna av. Det hade varit något. Men det är allt för mycket som ska göras. Som att packa till exempel. Åker ju på måndag, vad fan ska man ha med sig? Ska vara i Grekernas Land i 3 veckor, men måste ju själv bära min packning på ryggen hela resan, båtluffar ju, så får inte ha med mig för mycket. Ack, livet är inte lätt när man är ung och vild. Att det är fotboll på tiden sinkar ju bara en ännu mer!

Idag har det blivit fika med först Polacken och sedan med Klippan, och nu vill jag helst bara.. jag vet inte. Sjunka igenom jorden av trötthet? Festa vidare de senaste dagarnas kick? Ut och gå en promenad? Jag vet inte. Därför fastnade jag här. Ibland samarbetar jag inte med livet.

Lovade ju för länge sen en bild på Ingrid, vår allas Gud, vi lade faktiskt ut en igår, men ingen beskrivning till att det var just Ingrid, så lägger ut den igen!

Ingrid till vänster och jag, Variabeln herself, till höger. Så kan det gå.



Att packa rätt

Så nu är sommarlovet här och tar oss med storm. Ja, jävlar vad det blåser ute. Sommaren känns inte riktigt närvarande just nu men lov är det minnsan och det är det viktigaste! Jag tänkte fylla min sommar med musik. Som man fyller en väska, bara trycker ner allt som ska få plats även det som inte kommer att få plats men ändå gör det av någon oförklarlig anledning. Så fyll erar sommrar med saker som gör er lyckliga.



Lika barn leka bäst







Tomtens Julverkstad


timmen e slagen
Nu kommer dagen
Varje pojke står betagen
Flicka likaså.

Nu kommer tomtarna ur sina håålor
yra och virriga efter sin årslånga dröm
en droppde dagg som blir ett bad
det gör var tomte glad
Nu kan de ställa sig på rad
till en vaktparad!(kom o titta)
 
Först kommer tomtar som står för musiken
stråkar, fioler, en trumma en flöjt och en bas
vilken förunderlig musik
som ej är annan lik
spelas för jublande publik
den är helt unik
enligt lagen
Jultomtedagen
går den här dagen
genom staden
hattarna guppar röda som svampar
tåget stampar
se gula lyktor och guld-och silverknappar
i tunga säckar bärnissarna alla dessa julklappar
julklappar åt varenda barn
(som har varit snällt hela året)

Tomtar är många men där kommer flera
de skall marschera tills alla passerat förbi.
Om en tomte som till dig vinkar och ropar HEj!
Då är det klart att du nu vet
han har ditt paket!
och i husen
tänds alla ljusen
överallt i varje slott
och skjul.
Snart så är det Jul!!!!!!!!!!

Kunde denna helt utantill(givetvis)

ARROWLAKE 4 LIFE.




TJORVEN

Vi sitter i en lya i centum av vår stad.
Vi är på gott humör och italienaren är glad.
Denna termnin har nu nått sitt slut.
Varför kan man inte bara sätta den på lut?




/ALV



Vid roten av ett träd

Idag går min hjärna i 10 km i timmen. Därför känns uppgiften(ladda in bilder från igår) som jag blivigt tilldelad som om jag skulle behöva bestiga ett berg springa ner, ta mig igenom 50 km av snårig regnskog, döda en tiger och sen skriva ett fysikprov. Så ha överseende mina vänner.


Guld

Så kom den sista skoldagen i ettan. Trotts det dåliga vädret möttes man var man än vände sig av trötta men glada leenden. Kindmusklerna riktigt krampade på vissa, speciellt de extremt glada studenterna. Övertröttheten var enorm, störda kommentarer haglade, skratt ekade i de tomma men champange doftande koridorrerna. Öronen ringde, viselpiporna tjöt.



 


Myror i benen

Ja, usch, man mår som man förtjänar. Men några timmars sömn kan nog bota allt! Gårkvällen var riktigt, riktigt rolig, tror att Lionqueen har några bilder hon kanske kan bjuda på, om ni är snälla!

För trött för att skriva, men viva la vida, helt enkelt!




Den som är den

SISTA ANSTRÄNGNINGEN I ETTAN GJORD! HALELUJAH!
Riktigt härligt att allt är över, nu kan man ta välförtjänt sommarlov. En ynka lektion kvar som jag tänker gå på, spanska är inte att leka med vetni!

Nu är jag gladgladglad. Och här i huset finns massa härliga byggarbetare som har blivit lite som familjemedlemmar, som glatt skrattar åt mig när jag studsar runt. De är fina allihopa, "cykla försiktigt och ha det fint i skolan" fick jag höra när jag gick hemifrån imorse, men inte av mina föräldrar inte, utan av just byggnadsarbetarna. Det är fint med nya vänner!

Haha, idag kom det fram en vuxen man till mig och sa "nämen, är det inte Sara?". Wtf, det här har han nog fått om bakfoten, tänkte jag, men sedan kom jag på att han ju faktiskt var flera steg före mig i intelligens. Det var ju från teatern han kände igen mig. Ah, sånt är alltid roligt, särkilt som han sa att Komvux försöker få ihop pengar så att vi kan sätta upp pjäsen för dem i Ön Malm igen! Aldrig fel det där med teater.

Nej, snart blir det jobbjobbjobb, sen blir det festfestfest med de gamla vanliga, tror faktiskt att hela syskonen trio kommer att festa tillsammans idag, det blir aldrig fel!

Njut till max av den lilla tid i skolan, jobb, dagis, what so ever, ni har kvar!
Over The Top and Out!
/Variabeln

Förorternas Buddha

Hur fan kan man vara trött när man sovit 10 timmar förgående natt? Det är den stora frågan. Hamlet borde ha frågat sig det istället för "att vara eller att inte vara?". Man är väl alltid något, liksom!

Fast det förstås, en hel skoldag där man skrivit sitt sista arbete i ettan och sedan jobb direkt efter det blir man väl trött av. Men när ens jobb är att sitta och äta glass med jordgubbar, då blir man ändå lite tveksam!

Tack vare byggnadsarbetare så bor hela familjen från och med nu i källaren tillsammans med mig, ah mysigt och trångt, det gillar vi! Nej, jag ska inte vara bitter. Det är bara att acceptera att folk går upp klockan 6 på morgonen när man själv har sovmorgon till 10, det är inget att göra åt saken! Haha, jaja, vi är alla friska och krya iallafall, det är väl sånt man ska vara tacksam för.

Sista arbetet i ettan är alltså gjort, och det är bara redovisning av det imorgon kvar. Muntliga nationella i spanska är avklarat idag också, alltså är det inte mycket kvar nu! LYCKA!

Nu blire powernap och sedan peppar vi studenter!!

Over The Top and Out!
/Variabeln

Könsbyten



Idag på tidigare nämnda samhällslektion skapade Arrowlake konst.
Konst som han,intalienaren och en viss Herr man tyckte liknade mig, för idag var jag tydligen inte längre jag utan Clas Leijon. Detta offentligjorde dessa herrar på min facebook.
Ja, det är ialla fall roligt att pojkarn är lättroade. Och jag måste säga att det var en av det mest kreativa facerape;ar jag varit med om!

Over The Top and Out!

/ Lionqueen

Schackrutigt

Så säger man godmorgon! Eller något. Sitter på Samhällslektionen, alltid en anledning till att ta sig tid att skriva ett blogginlägg :).

Vi har ett dilemma. Arrowlake ska färga håret, men vet inte vilken färg. Vad tycker ni? Alla förslag är välkomna!

Sista skolveckan nu, helt sjukt. En massa studentfester och bara två skoldagar kvar, finns det något bättre? Dock har jag lite kvar att göra, får sitta med engelsktalet idag, men det får gå som det går. Det är ju sommar i luften, finns det något härligare?!!

Idag blire fika med Klippan, sen jobb och sen kanske man tar sig en cruising bland studentfesterna. Smita in hos folk man inte känner och sno mat och alkohol är ju inte fel!

Ovet The Top and Out!
/Variabeln


Sommarnätter och kalla fötter

Att en ljum sommarnatt släpa ut madrassen, kudden och täcket på ballkongen och sedan spänderar natten där är nog en av det bästa sakerna med det sommarlovet. Titta på stjärnorna! Vakna av fågelkvitter och skäller ut dem så att gannar vaknar innan du tar ditt förnuft till fånga och går och lägger dig i soffan istället. Fötter och näsa sådär härligt kalla!

Nu är sommar och den för med sig oerhörd lycka!

Over The Top and Out!

/ Lionqueen


Cupid

Nej, livet är inte alltid en dans på rosor. Men det finns fina stunder och det gäller att ta vara på dem. Saker som gör en lycklig, som att ens kusin kommer hem från Paris där hon varit i ett år. Eller att en av ens bästa vänner skriver ett tal om en själv som hon ska hålla i skolan. Att man bara har ett arbete kvar i ettan. Sådana fina saker gäller det att ta vara på.

Eller som en kommande kvällspromenad med Herr Mannen. Som jag börjar bli sen till. Måste kila!

Fint väder, fin vänskap.

Over The Top and Out!
/Variabeln

GuDaRs SkYmNiNg

MÅNDAG!

Godmorgon sötnosar!

Mitt internet har inte velat funkat som jag vill.. *suck*, därför bloggar jag så sent på för middagen nu! Jäkla 3.. Skulle verkligen inte ha vallt dom..  Men men, inte så långt kvar av bidningstiden ändå! Tur det! Men nu ska jag inte klaga över dom..

 Har börjat dagen med frukost på balkongen, mysigt va?! Älskar det, så mysigt.. Men snart kommer jag få göra det någon annan stans.. Kommer flytta snart tror jag.. Innom 2 till 4 veckor iaf, spännande va?  För ni vet vad det betyder.. HEMMAFESTER!! Haha! Nej då jag ska ta det lungt.. Vill att mina grannar ska gilla mig..

 Over The Top and Out

/ Arrrrrowlake! 


Slutet på slutet

Nu har min kära vännina lämmnat mig. Kvar sitter jag nu i min ensamhet och låter mina tankar om Berlinmuren formas till ord, meningar och stycken i ett word-dokument. Jag kan faktist se hur min sista uppsatts i ettan börjar ta form. Och det bästa är att jag faktist gillar det jag ser. Kanske beror min positiva inställning på att sommarlovet faktist står runt hörnet och lurar. Även om det en dag som denna är lite svårt att förstå att sommar vi faktist taget steget in i den första av våra tre sommar månader.

Så idag trivs jag. I dag denna sista måndag i ettan.

Over The Top and Out!

/Lionqueen

Någonstans någon tid

Som våra trogna läsare säkert har märkt har det blivit en bloggpaus, men nu får det vara slut med tråkigheterna! Nu är vi återigen på banan!

Nu befinner jag mig på ett litet, mysigt café med min kompanjon Lionqueen som just nu sprang iväg en runda. Dessa eftermiddag är något att minnas för livet, samtal och kaffe med ens bästa kompisar. Det är sånt man lever för. Någon annanstans i denna by sitter den tredje delen i vår trio och kämpar förgäves med sitt historiaarbete. Ack, livet är inte alltid lätt!

Ute börjar det äntligen klarna, tycker ju litta synd om de som tar studenten idag, ingen hit att göra det i regnet. Fast det förstås, att ta studenten är nog roligt oavsett väder!

Egentligen borde ena halva av oss två (Lionqueen) också sitta och kämpa med tidigare nämnda historia arbete, men kände att det finns saker här i livet som är så mycket viktigare än ett litet sketet skolarbete som hon klarar att skriva färdigt när mörkret åter ligger som ett tungt täcke runt våra axlar.

Over The Top and Out!

/ Variabeln och Lionqueen


Början på starten





Livet är bra fint, sitter och äter frukost helt ensam. Ute skiner solen som den inte gjort på mycket länge.
Det är lycka!

Ovet The Top and Out!
/ Lionqueen


Dyrkan som lämnar spår



Over The Top and Out!
/ Lionqueen


Lyckopiller

Vad säger man till sina vänner när de berör en till tårar? Hur tackar man för sådana vackra ord? Jag finner ingenting att säga, allting låter torrt och tråkigt. Att jag har sådana underbara människor i min närhet att kalla min vänner, det är över mitt förstånd. Jag tackar och tar emot, och vill att de ska veta hur extremt tacksam jag är för dem. Och att utan dem hade jag inte haft någon kärlek inom mig. Kärlek sprider kärlek.

Idag har det mest varit teater. Fast pallrade mig faktiskt till skolan först, mest för att få träffa alla nära och kära! Båda föreställningarna gick bra, och hann även med att filma lite (skiten ska ju bli film också :D), men höjdpunkten var såklart kvällsföreställningen, då publiken var helt underbar. Känslan av att göra det man älskar mest i världen samtidigt som de man älskar mest i världen är runt en, den går inte att slå. Lite depp över att det bara är fyra föreställningar kvar nu... Har gjort tolv. Vad händer sen? Hur hittar man tillbaka till det vanliga livet? Jag lever i en drömbubbla nu, en drömbubbla jag vet kommer spricka inom 48 timmar. Men så var det ju det här med att leva i nuet. Som jag otroligt starkt tror på. Inte oroa sig i onödan för kommande saker, inte tänka på det förgångna, utan leva istället.

Efter småprat med mina underbara vänner blidde det dejt med Mysteri-Boy. Kan livet bli bättre? Ytterst tveksamt!

Nej, nu hör jag faktiskt på riktigt hur sängen ropar på mig. Borde man oroa sig för sådana hallucinationer? Jaja, jag får väl kolla upp det imorgon, sängen lockar alldeles för mycket för att jag ska orka oroa mig...

Lionqueen och Arrowlake, och alla andra som har sett pjäsen och sagt lovord, tack så jättemycket. Ni är otroligt fina vänner.

Over The Top and Out!
/Variabeln

Veckans Låttext..

Trooooooo
Jag vill känna troooo
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna trooo igen

Först vill jag påpeka att jag inte är en talare men förutom denna överförtjusande låttext vill jag även utbringa en skål för Variabeln, som otroligt nog, var högst kompetent i huvudrollen som Sara i "Med Hedern I Behåll".

/Mr.Arrowlake

Over The Top and Out



Kärlek

Jag kom nyss hem. Hem från vad tänker kanske ni då?  Jo, vi (Jag, Arrowlake, Alberto, Albertos syster och mor, Fredens herre, Mysteri-boy, Mysteri-boys polare, syster i plast, och målsmans bimbo) har nämligen varit och sett teater. Inte vilken teater som helst utan teater föreställnigen Med heder i behåll som vår kära Variabeln har huvudrollen i! Och vilken teater sen. Jag tror att alla ovan kan hålla med om att av Varibalen kommer det bli något, något stort.

Variblen har en enorm förmåga att beröra. Beröra ända in i hjärteroten. Även utanför scenen berör hon. Människan är full av kärlek. Hon vågar dessutom utrycka sin kärlek ofta och mycket och det är det inte många som gör. Det är med hjälp av denna kärlek som hon omvandlar till stark energi som strålar ut från henne när hon står på scenen. Hon har förstått att kärlek är det viktigaste vi har här på jorden. 

Så, ta vara på den. Och framför allt sitt inte inne med den! 



Over The Top and Out!

/ Lionqueen


Bly och svarta lakan


Jag gick till skolan idag. Trotts att huvudet var tungt som bly mot min svarta kudde. Jag använde all den vilja som fanns i min morgontrötta hjärna. Tidigare nämnda hjärna lyckades projesera en bild av att tusen trådar var fästa vid mina armar, ben och huvud och att jag med dess hjälp reste mig mycket långsamt och försiktit upp. Det funkade ganska bra. Fast det snurrade lite i skallen. Men vad gör man inte för att få återförenas med sina underbara vänner som man varit åtskilld från en hel helg?

Over The Top and Out!

/Lionqueen


RSS 2.0